Rihanna, apariţie neinspirată la Grammy. Ţinuta de scenă nu a avantajat-o!

29 ianuarie 2018   News

Când eşti un star precum Rihanna, nici măcar nu trebuie să-ţi ireseşti energia cu fotografii la panou. Rihanna a sărit peste apariţia de pe covorul roşu la cea de-a 60-a gală a Premiilor Grammy. Cântăreaţa în vârstă de 29 de ani a venit direct pe scenă pentru a primi un trofeu important alături de Kendrick Lama pentru cea mai bună interpretare rap/sung. Fashion, artista a ales să poarte o creaţie din latex culoarea burgundy, rochie cu decolteu adânc, care i-a ascuns kilogramele în plus.

A urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul.

Mai târziu, în cadrul aceluiaşi eveniment, Rihanna a urcat din nou pe scenă pentru un recital de excepţie alături de DJ Khaled. Duminică seara, diva a îmbrăcat haine excentrice pentru un spetacol incendiar pe scena de la Grammy 2018. Iar fanii nu au putut trece cu vederea peste faptul că artista, care a luat multe kilograme în plus în ultima perioadă, a fost îmbrăcată în culori ţipătoare şi în haine care nu o avantajează.

Rihanna a ales o ţinută de inspiraţie spaniolă.

Pe lângă faptul că a fost extrem de colorată, rochia fucsia, decoltată şi strâmtă, dar şi dresurile sclipicioase, nu au ajutat-o să-şi mascheze imperfecţiunile. Artista a ales o rochie cu decolteu adânc şi drapaje în jurul taliei, dresuri care au atras atenţia asupra picioarelor masive, o floare imensă în păr şi numeroase bijuterii aurii, arătând ca o dansatoare de flamenco.

Rochia fucsia nu a avantajat-o.

Cu toate acestea, kilogramele în plus nu i-au dat bătăi de cap în respectarea unei coregrafii solicitante. Artista a cântat şi s-a unduit în acelaşi timp, sincronizându-se cu trupa de dans.

Nici ţinuta pe care a purtat-o în public nu a fost mai potrivită.

Foto: Getty Images, Twitter

Mai multe