Rihanna, criticată de mama ei

10 octombrie 2011   News

Mama celebrei cântăreaţe îi reproşează fiicei sale că s-a maturizat prea repede şi regretă faptul că vedeta a fost nevoită să facă faţă dependenţei de droguri a tatălui ei la o vârstă fragedă. RiRi susţine că modul în care a crescut

Mama celebrei cântăreaţe îi reproşează fiicei sale că s-a maturizat prea repede şi regretă faptul că vedeta a fost nevoită să facă faţă dependenţei de droguri a tatălui ei la o vârstă fragedă.

RiRi susţine că modul în care a crescut – fiind copilul cel mare într-o familie care a avut de-a face cu dependenţa de droguri a tatălui ei – a maturizat-o foarte mult, iar mamei ei îi nu-i vine să creadă că fiica sa este atât de înţeleaptă pentru o vârstă atât de mică – 23 de ani.

„Am văzut prea multe. Eram mult prea matură pentru vârsta mea. Probabil că ăsta e motivul pentru care am devenit rebelă la un moment dat. Cel puţin asta crede mama mea. Ea consideră că sunt mult prea matură pentru anii mei. Eram, în principiu, o băieţoaică veritabilă. Nu am simţit niciodată nevoia să am o prietenă, asta până am întâlnit-o pe Melissa. Ea m-a învăţat cum să mă comport feminin”, a recunoscut vedeta.

Mai multe