Rihanna, decorată la Harvard pentru acţiunile sale caritabile

1 martie 2017   News

Rihanna a primit distincţia de "Umanitarul anului" din partea Universităţii Harvard. Luni, starul pop şi-a făcut apariţia la Ivy League ( Liga Iederei) - un grup de opt univerităţi din nord-estul Statelor Unite, de mare prestigiu academic şi social, pentru a accepta premiul, în cadrul unei ceremonii oficiale.

Riri a primit din partea lui Allen Counter, directorul Harvard, o placă şi o medalie de onoare pentru a răsplăti eforturile sale caritabile. Pentru această ceremonie, ea a ales o ţinută puţin mai cuminte, gri din cap până în picioare. Cântăreaţa a purtat o rochie office asimetrică, cu umerii goi şi curea în talie, la care a asortat o pereche de cizme până la genunchi din acelaşi material gri. Părul l-a coafat lejer, într-o coadă de cal, iar în materie de accesorii a ales ceva foarte rafinat, o pereche de cercei cu diamante şi un colier cu perle.

Riri speră să inspire lumea să se implice în acte de caritate, la fel ca şi ea: "Nu trebuie să fii bogat ca să fii umanitar," a spus cântăreaţa, conform DailyMail. "Nu trebuie să fii bogat pentru a ajuta pe cineva. Nu trebuie să  fii celebru. Nici măcar nu trebuie să fi absolvit vreun colegiu ", a adăugat Rihanna, care este exemplul perfect care întruchipează discursul său, căci diva nu a terminat nici măcar liceul.

Cântăreaţa a câştigat acest premiu pentru acţiunile sale caritabile care au inspirat oamenii. Născută în Barbados, Riri a pus bazele unui centru de oncologie pentru a ajuta la tratarea cancerului la sân chiar în ţara sa de baştină. "Rihanna a construit un centru caritabil de ultimă generaţie de oncologie şi medicină nucleară pentru a diagnostica şi trata cancerul de sân la Spitalul Queen Elizabeth din Bridgetown, Barbados", a scris S. Allen Counter, directorul Harvard, pe pagina oficială a Universităţii. Artista a lucrat la numeroase alte proiecte caritabile, printre care şi o organizaţie non-profit, programul de burse Clara Lionel,  pentru a ajuta la finanţarea studenţilor din Caraibe care studiază la colegiile din S.U.A.

Foto: Hepta, Twitter

Mai multe