Rihanna și-a sărbătorit iubitul într-o rochie transparentă. Deși a încercat să se acopere, fotografii au surprins-o

5 octombrie 2022   News

Nu e vreo pudică, asta știe toată lumea. Cu toate acestea, în urma sarcinii a rămas cu multe kilograme în plus. Rochia aleasă arată că totuși se simte bine în pielea ei, dar totuși își ascunde părțile intime de fotografi.

Oricât s-ar acoperi cu mâinile, profesioniștii obiectivelor au surprins ce nu voia să se vadă. Fără sutien și cu o rochie din voal, sânii artistei au fost foarte vizibili.

Diva și-a sărbătorit iubitul la un restaurant de lux. A$AP Rocky a împlinit 34 de ani, iar proaspeții părinți au celebrat cu stil, la unul dintre restaurantele preferate ale cântăreței, Olivetta.

Rihanna a optat pentru o rochie lungă, neagră, sexy, transparentă, pe un umăr și despicată pe picior. De asemenea, artista și-a schimbat și coafura, și-a lăsat părul să crească și l-a purtat întins. Și iubitul său s-a îmbrăcat la patru ace, amândoi părând că ies de la vreo gală.

Rihanna a mărturisit recent că are emoții în legătură cu revenirea în muzică, după 6 ani. Diva va cânta la Super Bowl. Marele show va avea loc anul viitor, pe 12 februarie, iar bruneta le-a spus celor de la TMZ: ”Am emoții foarte mari, dar sunt super încântată.”

Cu toate acestea, nu muzica a făcut-o pe artistă atât de bogată, deoarece o mare parte din averea sa (1,4 mld dolari) provine din afacerea Fenty Beauty – din care Forbes confirmă că deţine 50%. Alte milioane de dolari au intrat din acţiunile sale la compania de lenjerie Savage X Fenty (270 mil. dolari), plus câştigurile din cariera de muzician şi actriţă.

Robyn Fenty, cunoscută de toată lumea ca Rihanna, a lansat Fenty Beauty în 2017. Artista a căutat atunci să creeze o companie de produse cosmetice care să reprezinte „femeile de pretutindeni”. Linia de produse de înfrumuseţare a condus-o pe artistă într-unul dintre cele mai exclusiviste topuri din lume: lista miliardarilor lumii.

Averea Rihannei este evaluată acum la 1,7 mld. dolari, potrivit estimărilor Forbes – ceea ce o face pe artistă cea mai bogată femeie din industria muzicală şi a doua, după Oprah Winfrey, cea mai bogată femeie entertainer.

Foto: Profimedia

Mai multe