Rihanna, schimbare dramatică de look! Artista a afișat o coafură neașteptată și un păr super scurt

11 iunie 2024   News

Totul se întâmplă odată cu lansarea unor noi produse sub umbrela Fenty, bradul artistei care a transformat-o în miliardară.

Deși artista și femeia de afaceri în vârstă de 36 de ani a fost văzută recent purtându-și părul lung și blond, recent a optat pentru o schimbare majoră și neașteptată.

Cu noul look a fost reperată încă de sâmbătă, iar ieri l-a afișat în toată splendoarea, la Los Angeles, în cadrul evenimentului de lansare a produselor pentru păr Fenty.

În felul acesta, diva antreprenoare de succes trece la următorul nivel și ne imaginăm că-și va rotunji și mai tare conturile, căci cu lenjeria intimă a dat lovitura.

Ce-i drept, piața produselor de păr este mult mai aglomerată, foarte multe vedete dețin propriile linii de îngrijire a părului.

Iată că și această mămică a devenit mult mai preocupată de proprietățile deținute de produsele de păr.

Rihanna a lăsat deoparte părul lung, meșele sau perucile și și-a afișat părul natural, cârlionțat, foarte scurt și în nuanțe de blond, miere.

Aproape că este de nerecunoscut!

Fericită, relaxată și odihnită, diva a strălucit la eveniment.

Ea a avut și o ținută foarte interesantă, o rochie vișinie din piele. 

Diva a cochetat de-a lungul vieții sale cu toate culorile și lungimile de păr, însă cu o tunsoare așa băiețească nu am mai văzut-o.

Săptămâna trecută, Rihanna a anunțat că își extinde imperiul Fenty Beauty și că va lansa, în sfârșit, Fenty Hair pe 13 iunie.

„Un nou membru în familie! @fentyhair apare, este timpul să ai în sfârșit experiența de păr pe care ai așteptat-o”, a făcut artista anunțul. La vremea aceea, a apărut cu o tunsoare scurtă și păr blond.

„Știți cât de mult contează pentru mine să-mi schimb părul”, a continuat ea, sugerând posibila schimbare majoră ce avea să vină.

Cu adevărat a uimit apoi, când a apărut cu părul natural ondulat și această structură specifică persoanelor de culoare.

Foto: Profimedia

Mai multe