Rihanna, un alt eşec vestimentar. Nimeni nu ar fi ieşit aşa din casă!

11 mai 2018   News

Cel mai nou eveniment marca Rihanna a fost o ocazie în plus pentru artistă să-şi facă de cap din punct de vedere vestimentar.

Cântăreaţa şi-a lansat cea mai nouă colecţie de lenjerie intimă şi a fost propria promotoare  creaţiilor sexy. Pe lângă faptul că i-a încâtat pe invitaţi cu cea mai cool prezentare de modă, tot Riri fiind modelul care defila pe scenă în cele mai provocatoare outfituri, ce-i drept sub formă de hologramă, artista a venit la petrecere îmbrăcată tot în dessuri.

Şi asta nu ar fi deloc rău, însă silueta nu pare să o mai ajute, iar combinaţia de materiale şi bijuterii a fost  de-a dreptul şocantă. Nimeni nu ar fi ieşit aşa din casă. O rochie neagră, mini, de tip furou, cu un decolteu adânc, ciorapi pentru portjartier şi sandale.

Unde mai pui că unghiile făcute cu ojă albă se vedeau dizgraţios în această combinaţie nefericită, pe sub ciorapii negri din lycra. Sandale cu ciorapi negri - niciodată. Şi nici alegerea încălţărilor cu barete la nivelul gleznei nu este potrivit pentru silueta şi statura artistei. Aşa nu!

Foto: Instagram Rihanna

Mai multe