Rita Mureşan şi-a închis atelierul de creaţie

24 noiembrie 2014   News

După un an greu, marcat de dispariţia mamei sale, designerul vestimentar s-a văzut nevoită să renunţe o vreme la fashion, alegând să se implice mai mult în seminariile despre terapia cu îngeri.

După un an greu, marcat de dispariţia mamei sale, designerul vestimentar s-a văzut nevoită să renunţe o vreme la fashion, alegând să se implice mai mult în seminariile despre terapia cu îngeri.

Ieri, Rita Mureşan a strălucit la petrecerea anuală de ziua ei, pe care a organizat-o în localul Shakespeare Pub, din Bucureşti. Şi, ca un omagiu adus mamei ei, pe care a pierdut-o în urmă cu fix un an, tot de ziua ei, Rita a ales să poarte aceeaşi rochie roz, pe care n-a avut ocazia s-o poarte mai mult de două ore, anul trecut, din cauza doliului.

„M-am tot gândit cum să mă îmbrac în seara aceasta la petrecerea organizată de prietenii mei pentru mine de ziua mea de naştere.Mulţumesc mama, mulţumesc tata că mi-aţi dat şansa de a mă naşte! Vă iubesc! Am decis să mă îmbrac în rochia pe care anul trecut am purtat-o doar 2 ore în aceeaşi zi. Anul acesta o port până la capăt. Şi mă bucur de viaţă!“, şi-a explicat Rita Mureşan alegerea vestimentară.

De altfel, Rita surprinde mereu cu forţa cu care reuşeşte să zâmbească şi să sfideze problemele. Căci, în aceste 12 luni de doliu, ea a trecut şi printr-o perioadă grea în afaceri, în vara acestui an, Rita Mureşan trezindu-se într-un blocaj financiar care a determinat-o să închidă atelierul de creaţie.

Dar asta n-a descurajat-o să-şi continue seminariile terapii cu ingeri, în cadrul cărora Rita vorbeşte despre propriile-i experienţe.

Un seminar de acest fel va avea loc pe 1 decembrie, în Bucureşti, unde, timp de două ore, se va desfăşura conferinţa “Suflet împacat-Suflet vindecat”. Rita va vorbi despre travaliul de doliu şi cum trecem peste pierdera unei persoane dragi, subiect care va fi abordat şi de specialişti psihoterapeuţi, maeştri ori personalităţi.

Foto: pagina personală

Mai multe