Rita Ora a ajuns în spital. Vezi ce i s-a întâmplat!

30 iunie 2016   News

Zilele trecute, toată presa internaţională a titrat despre cazul celui care i-a jefuit casa Ritei Ora şi care a fost încarcerat pentru cinci ani. Situaţia a afectat-o, desigur, şi pe artistă, care aştepa să i se facă dreptate, mai ales că s-a trezit cu pagube de 200.000 de lire. Şi cum au fost vremuri atât de strasante, starea de sănătate a Ritei a avut de suferit!

Rita a ajuns pe patul de spital

Imediat după ce s-a încheiat procesul prin care a fost condamnat respectivul hoţ, Rita a postat pe contul de Instagram o imagine în care ea apărea pe un pat de spital. Artista în vârstă de 25 de ani a mărturisit că ultimele zile chiar au fost stresante pentru ea şi că organismul ei a cedat.

Potrivit primelor informaţii, Rita a leşinat şi a fost dusă de urgenţă la spital. Înainte ca acest lucru să se întâmple, cântăreaţa acuza o stare de oboseală cronică.”Azi a  fost o zi grea, dar o să trec peste. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin. Vă iubesc!”, este mesajul postat de artistă, menit să-i liniştească pe fanii internauţi ai acesteia, care se-ntrebau ce se întâmplă cu favorita lor.

Rita a fost afectată de ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme

Amintim că şi-n 2013 artista a ajuns pe o targă de spital după ce a leşinat. Pe atunci, medicii spuneau că artista a muncit până la extenuare şi că era complet dezhidratată.

foto: Instagram

Mai multe