Robbie Williams, adeptul contractelor prenupţiale

7 mai 2010   News

Îndrăgostit până peste cap de logodnica lui, Ayda Field, Robbie Williams şi-a băgat şi avocaţii în febra nunţii. Căsătorie, căsătorie, dar să fie asigurată imbatabil în caz de divorţ! După ce a anunţat pentru prima oară, la sfârşitul lui 2009, că o va lua de soţie pe Ayda, Robbie s-a gândit şi s-a tot răzgândit. Prima dată de teamă că paparazzi vor fi pe urmele lor, a doua oară că cei doi viitori însurăţei nu s-au decis asupra locaţiei.

Îndrăgostit până peste cap de logodnica lui, Ayda Field (30), Robbie Williams (36) şi-a băgat şi avocaţii în febra nunţii. Căsătorie, căsătorie, dar să fie asigurată imbatabil în caz de divorţ!

După ce-a anunţat pentru prima oară, la sfârşitul lui 2009, că o va lua de soţie pe Ayda, Robbie s-a gândit şi s-a tot răzgândit. Prima dată de teamă că paparazzi vor fi pe urmele lor, a doua oară pentru că cei doi viitori însurăţei nu s-au decis asupra locaţiei.

După ce-au analizat bine situaţia, se pare că în vara lui 2010 cuplul va bate în sfârşit în palma la altar. Toate ca toate dar, cum timpul e cel mai bun sfetnic, în special în lumina mariajului nefericit al părinţilor lui Robbie, cântăreţul s-a decis să îşi pună agoniseala de-o viaţă la adăpost, în caz că soţia Ayda îi va spune vreodată "Adio!".

Ce spune "împricinata"? "Ayda consideră că Robbie e sincer cu ea şi nu crede în poveştile de odinioară cu prinţi şi prinţese căsătoriţi pe veci", afirmă un prieten.

FOTO: EPA

Mai multe