Robbie Williams, gol-puşcă lângă bradul de Crăciun

27 decembrie 2017   News

La începutul lunii septembrie s-a confruntat cu o problemă medicală destul de gravă, care l-a forţat să-şi anuleze concertele rămase din turneul european şi să-şi petreacă şase săptămâni internat la terapie intensivă. Din fericire, acea sperietură medicală e acum de domeniul trecutului, artistului simţindu-se grozav în ultimele luni.

Ediţia de Crăciun

Şi cum de Sărbătorile de Iarnă a fost numai linişte şi pace, artistul a realizat deja celebra lui semnătură – fotografia în care apare gol-puşcă, lângă bradul de Crăciun. Robbie William a profitat de ocazie pentru a le ura fanilor lui internauţi  toate cele bune şi un Crăciun Fericit, iar reacţiile au fost pe măsură.”Crăciun fericit, tuturor! Cine vrea un sărut sub vâsc?”, a scris cântăreţul în dreptul fotografiei îndrăzneţe.

După cum era de aşteptat, în faţa acestei urări şi a acestei fotografii de Crăciun, multe admiratoare i-au răspuns pozitiv. De altfel, nu e prima oară când Robbie pozează gol-puşcă pe reţelele de socializare. El s-a lăsat imortalizat în această ipostază şi de ziua lui, dar şi când şi-a promovat autobiografia.

Mai multe