Robert, fiul regretatului Steve Irwin, este copia fidelă a tatălui său!

21 februarie 2017   News

Steve Irwin a suferit acel accident mortal când Robert avea doar doi ani, iar Bindi 8. Chiar şi aşa, fiul său a păstrat vii toate amintirile cu tatăl său, iar acum, la 13 ani, îi cinsteşte memoria călcându-i pe urme!

Robert avea doar doi ani când tatăl său s-a stins din viaţă

Robert Irwin este copia fidelă a lui Steve Irwin! Adolescentul de 13 ani a fost invitat, joi, în emisiunea ”The Tonight Show”, a lui Jimmy Fallon, unde a vorbit despre pasiunea sa pentru animalele sălbatice şi chiar a manevrat un piton în faţa audienţei.

Robert îi seamănă foarte bine tatălui lui

Nici gazda emisiunii,  jurnalistul Jimmy Fallon, nu s-a putut abţine să nu-i spună cât de mult seamănă cu regretatul lui tată.„E atât de drăguţ să te văd făcând lucrurile acestea.”, i-a spus Jimmy, înainte ca Robert să recunoască că-şi doreşte să-i calce pe urme tatălui său: ”Da, îmi amintesc că tatăl meu a fost în emisiunea ”The Tonight Show” acum ceva timp, aşa că mă bucur că pot să-i calc pe urme”.

La puţin timp de la acest moment, sora adolescentului, Bindi, a postat un colaj foto pe contul ei de Instagram, în care a vorbit despre cât de mult seamănă Robert cu tatăl lor: ”Lacrimi în ochi. Sunt atât de mândră de tine, Robert. Semeni pe zi ce trece mai mult cu tata. Sunt fericită că sunt sora ta”, a fost mesajul emoţionant postat de Bindi pe contul ei de Instagram.

Bindi a postat această fotografie pe Instagram

foto: Hepta

Mai multe