Robert Pattinson are coronavirus. Filmările pentru "The Batman" au fost întrerupte din nou

4 septembrie 2020   News

Veşti triste vin din presa americană! Robert Pattinson a fost testat şi se pare că este infectat cu coronavirus! Actorul de 34 de ani filma pentru "The Batman", dar, din păcate, totul a fost întrerupt.

Warner Bros., studioul american care produce filmul, a comentat că „un membru al producţiei The Batman a fost testat pozitiv la Covid-19 şi se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, fără a da un nume. „Filmările sunt temporar suspendate”, a adăugat Warner Bros.

Vanity Fair şi Hollywood Reporter au citat surse anonime care spun că persoana testată pozitiv este Robert Pattinson, actorul care îl interpretează pe Bruce Wayne. 

S-a aflat că filmările abia se reluaseră în Leavesden de trei zile după ce au fost suspendate la mijlocul lunii martie, la fel cum s-a întâmplat în cazul multor filme din cauza pandemiei de coronavirus. 

Un membru al echipei de filmare a menţionat pentru dailymail.co.uk: "Am primit un mesaj în care am fost informaţi că un membru al echipei a fost testat cu coronavirus. Pe set, se vorbea deja despre asta. Nu ştim despre cine este vorba, dar situaţia a provocat haos."

Foto: Profimedia

Mai multe