Robert Pattinson, singur şi HOT! Iată cum se antrenează pe plajă!

6 februarie 2018   News

Din luna octombrie, de când s-a despărţit de FKA, Robert Pattinson e un alt om! Unul mult mai extrovertit, mai interesat de experienţe noi şi de... sport!

Single and Hot

Vorbind în trecut despre condiţia lui fizică, actorul din ”Twilight” recunoştea că nu-i face plăcere să meargă la sala de fitness şi că nu a avut niciodată abdomenul plat. ”Nu am şase pătrăţele şi urăsc să merg la sală. Aşa am fost toată viaţa mea. Niciodată nu mă simt confortabil să-mi dau tricoul jos. Prefer să mă îmbăt”, spunea el într-un interviu acordat acum cinci ani.

Ei bine, de atunci pare să-şi fi schimbat părerea, căci actorul are şi o antrenoare personală, care îl ajută să ajungă la forma dorită. Şi nu se dă în lături de la a face sport, după cum se poate vedea în aceste fotografii obţinute de paparazzi, weekendul trecut, pe când acesta se afla pe o plajă în Antigua (Marea Caraibelor). Robert pare să-şi fi recâştigat forma fizică şi să dorească să ajungă la acele ”six-pack” pe care nu le-a avut niciodată! Să-l susţinem, aşadar!

foto: Hepta

Mai multe