Robin Williams n-a fost uitat. Gestul emoţionant al fiului său la 5 ani după ce superstarul s-a sinucis

19 iunie 2019   News

Robin Williams a fost, fără doar şi poate, un geniu al generaţiei sale. Un comic excelent, un titan al Hollywoodului, care, însă, s-a lăsat doborât de o depresie puternică.

În august, anul acesta, se vor împlini 5 ani de când lumea actorilor de la Hollywood e mai săracă. Robin William a fost găsit spânzurat, şi cu încheietura mânii crestată, în interiorul reşedinţei lui din Paradise City, California. Suferinţa cauzată familiei a fost nemărginită şi nici acum, după trecerea atâtor ani, cei trei copii ai lui nu şi-au revenit.

Cel mai mic dintre copiii lui, Zak Pym Williams, a devenit tatăl unui băieţel, adus pe lume de logodnica sa, Olivia June, zilele trecute. Tânărul de 36 de ani a văzut în asta momentul potrivit să-l onoreze pe legendarul actor. Potrivit revistei People, Zak a decis ca pe fiul lui să-l cheme ca pe tatăl lui.

McLaurin Clement Williams este numele micuţului, împrumutând de la actor prenumele de ”McLaurin”, de care foarte puţini ştiau. Vestea naşterii micuţului a fost făcută publică de către fericiţii părinţi, dar şi de sora acestuia, Zelda Williams. 

Vorbind despre suferinţa pe care tatăl său a simţit-o în ultima perioadă a vieţii sale, Zak a vorbit anterior, în biografia lui Dave Itzkoff: ”Mă învinuiesc că nu l-am vizitat în acea perioadă. Cred că aceea a fost o perioadă tare singuratică pentru el. Simt că ar fi trebuit să fiu acolo, să petrec timpul cu el. Căci, cineva care avea mare nevoie de sprijin, n-a primit sprijin”.

Mai multe