Rochia noii prinţese Sofia, copiată după cea a lui Kate Middleton?

15 iunie 2015   News

Weekendul trecut, când toată lumea a fost cu ochii pe cea mai aşteptată nuntă regală a anului, cea de la Palatul Suedez, mulţi dintre noi am simţit că avem un deja-vu. Asta deoarece rochia de mireasă a fostului model de lenjerie Sofia Hellqvist

Weekendul trecut, când toată lumea a fost cu ochii pe cea mai aşteptată nuntă regală a anului, cea de la Palatul Suedez, mulţi dintre noi am simţit că avem un deja-vu.

Asta deoarece rochia de mireasă a fostului model de lenjerie Sofia Hellqvist, soţia în vârstă de 30 de ani a Prinţului Carl Philip, pare o copie fidelă a celei purtate de Kate Middleton, la nunta ei cu Prinţul William, din 2011.

Deşi seamănă foarte mult, cele două rochii sunt, într-adevăr, creaţii diferite, cea a lui Kate purtând semnătura casei Alexander McQueen, în timp ce ţinuta prinţesei suedeze a fost realizată de designerul local Ida Sjöstedt.

Trebuie să recunoaştem, însă, că cele două rochii au multe elemente commune: modelul per ansamblu, mânecile lungi din dantelă, corsetul în formă de inimă şi trena lungă. Simgura mare diferenţă dintre cele două mirese regale este felul în care şi-au aranjat părul, Kate lăsându-l liber, în timp ce Sofia a ales o coafură mai conservatoare. Coafură care, fie vorba între noi, a contrastat puternic cu tatuajul de pe ceafă…

Foto: getty Images

Mai multe