Rockerul Liam Gallagher, divorţat în 68 de secunde!

8 aprilie 2014   News

Vocalistul trupei Oasis a avut parte de destule aventuri amoroase, inclusiv în timpul căsătoriilor sale. Şi e de neoprit. O infidelitate de-a sa de neiertat a convins-o pe cântăreaţa Nicole Appleton din fostul grup All Saints, cu care a fost însurat din 2008, să ceară divorţ cât mai rapid. Şi l-a şi primit într-un minut!

Vocalistul trupei Oasis a avut parte de destule aventuri amoroase, inclusiv în timpul căsătoriilor sale. Şi e de neoprit. O infidelitate de neiertat a convins-o pe cântăreaţa Nicole Appleton din fostul grup All Saints, cu care a fost însurat din 2008, să ceară divorţ cât mai rapid. Şi l-a şi primit într-un minut!

Ieri, tribunalul din Londra a acceptat divorţul celor doi artişti în 68 de secunde, audiere la care niciunul nu a participat. Liam a comis adulter în iulie anul trecut, cu jurnalista Liza Ghorbani, care i-a oferit şi-un copil din flori acestuia! Evident, pentru blonda de 39 de ani, a fost de neacceptat să mai locuiască cu soţul ei, de atunci. “A comis adulter înainte de-a fi mediatizat subiectul în ziarele naţionale”, a spus ea, menţionând că “e intolerabil” să mai trăiască cu el, după ce că are şi-un copil acum. Solistul de 41 de ani a şi recunoscut oficial că a fost infidel şi a fost de acord să plătească costurile financiare pentru soţia sa. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 5 ani, după alţi 8 ani de relaţie.

Chiar şi amanta, Liza Ghorbani, a intentat un proces de 3,5 milioane de dolari pentru pensie alimentară, după ce a spus că i-a născut lui Liam o fetiţă pe nume Gemma, în ianuarie, ca urmare a relaţiei lor extraconjugale ce a ţinut din 2010, după ce l-a intervievat pentru ziarul New York Times. Rockerul n-are nicio grijă, pare-se, căci după scandal, a plecat la Ibiza, unde s-a apropiat de asistenta sa, Debbie Gwyther, cu care s-a şi mutat în casa lui închiriată, la câteva minute de casa din Londra, unde locuieşte Nicole cu fiul lor Gene (12).

FOTO WENN

Mai multe