Rod Stewart spune că Russell Brand e un mare mincinos

31 octombrie 2010   News

Când o revistă pentru bărbaţi l-a întrebat anul trecut pe Russell Brand (înainte să o întâlnească pe soţia sa, Katy Perry) cu câte femei se culcă pe lună, comediantul a răspuns: „Faceţi socoteala câte zile sunt într-o lună şi înmulţiţi

Când o revistă pentru bărbaţi l-a întrebat anul trecut pe Russell Brand (înainte să o întâlnească pe soţia sa, Katy Perry) cu câte femei se culcă pe lună, comediantul a răspuns: „Faceţi socoteala câte zile sunt într-o lună şi înmulţiţi cu trei. Regula e simplă!”. „Imposibil!”, dă replica acum Rod Stewart, într-o emisiune televizată.

„Nu-i adevărat. Nu te poţi culca cu două sau trei femei în fiecare zi”, susţine Rod în interviul acordat lui Piers Morgan. Iar rockerul chiar îşi poate da cu părerea. La 16 ani a început să înveţe cum să satisfacă o femeie de la o anume Maggie May, care avea 33 de ani. Iar de-a lungul vieţii sale de star rock a fost cu atâtea femei încât a pierdut numărătoarea şi pe unele dintre ele nu şi le mai aminteşte. „Dar nu sunt mândru de asta”, a adăugat Rod. „Îmi amintesc doar partidele bune de sex. Glumesc!”

Stewart a mai povestit în emisiunea lui Piers Morgan că a fost devastat după divorţul de Rachel Hunter, dar că actuala soţie, Penny Lancaster (foto), este dragostea vieţii lui. Penny e însărcinată şi urmează să nască în luna martie. Rod mai are şase urmaşi. Dar pentru cuplul Stewart-Lancaster este cel de-al doilea copil, după fiul Alastair. Luna trecută, artistul de 65 de ani a dezvăluit că, pentru această a doua sarcină, el şi Penny au recurs la inseminarea in vitro, după ani în care au încercat fără succes să mai aibă un copil pe cale naturală.

Foto: Northfoto

Mai multe