Rodrigo Alves, păpuşa umană Ken, s-a transformat în femeie. Are buze cărnoase şi părul lung

8 ianuarie 2020   News

Celebrul Rodrigo Alves a devenit acum femeie. Păpuşa umană Ken, aşa cuma  fost supranumit, are părul lung acum, dar şi buze cărnoase. 

Rodrigo Alves a suportat zeci de operaţii şi de intervenţii estetice de dragul de a avea un chip şi un corp perfect. S-a transformat din cauza botoxului, a substanţelor injectate, iar mulţi l-au supranumit păpuşa umană Ken, iubitul lui Barbie. 

Iată că acum trece printr-o schimbare majoră: de la bărbat, în femeie. 

„Ani la rând am încercat să îmi trăiesc viaţa în calitate de bărbat. Am şase pătrăţele false din silicon în abdomen, am muşchi falşi în braţe, dar mă minţeam singur“, a declarat el pentru Sunday People. 

El spune că nu se simţea bine în pielea lui Ken, ci mult mai bine în pielea lui Barbie: „Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie. Sunt femeie şi am avut mereu o gândire feminină. Acum corpul meu este una cu creierul meu “, a mai dezvăluit Rodrigo Alves. 

Acesta s-a transformat în femeie în momentul în care un brand i-a cerut să pozeze în lenjerie intimă. Şi-a dat seama că vrea să se transforme:  „Am început să port lenjerie de femei acasă, iar asta mă făcea să mă simt frumos“, a mai spus el.   

Acum, Rodrigo Alves are un nou cont de Instagram şi o nouă înfăţişare. Poartă rochii sexy, are părul lung, buze cărnoase, e complet schimbat: „Azi, pe 5 ianuarie 2020, m-am născut din nou. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în acest proces de tranziţie“, a scris Alves pe Instagram. 

Curând, el vrea să îşi definitiveze tranziţia prin intermediul unei operaţii de schimbare de sex. 

Foto: Instagram, Profimedia

Mai multe