Romain Dauriac nu vrea să divorţeze de Scarlett Johansson. Iată-i mesajul!

10 martie 2017   News

Zilele trecute, ni s-a confirmat faptul că actriţa în vârstă 32 de ani a intentat actele de divorţ, dorind ca mariajul cu francezul Romain Dauriac să se încheie după mai puţin de trei ani.

Scarlett şi Romain s-au separat la mai puţin de trei ani de când s-au căsătorit

Acum aflăm că decizia de a divorţa îi aparţine în totalitate actriţei, căci încă-soţul ei doreşte să mai dea o şansă relaţiei lor. Romain a acordat un interviu revistei ”People”, în care a rugat-o, indirect, pe actriţă să se gândească la binele fiicei lor.

”Este, într-adevăr, un fapt nefericit, mai ales pentru fiica noastră, că Scarlett a intentat divorţ şi că a făcut totul public. Aş implora-o să-şi retragă depoziţia, chit că ar fi foarte stânjenitor pentru mine, şi să ne-ntoarcem la negocieri. Suntem părinţii unei fetiţe adorabile şi vom continua să fim mulţi ani de acum încolo.”, a declarat acesta pentru publicaţia amintită anterior.

Amintim că, marţi, Scarlett a depus actele de divorţ. Totuşi, zvonuri că vor divorţa au apărut încă din luna ianuarie a acestui an. Însă, cum la o zi la apariţia acestor zvonuri au apărut împreună, toţi am crezut că sunt false.

foto: arhivă

Mai multe