Rona Hartner, căsătorie pe Coasta de Azur. Artista s-a măritat după ultima şedinţă de chimioterapie

7 octombrie 2019   News

La 46 de ani. după ultima şedinţă de chimioterapie Rona Hartner şi-a împlinit un vis. Artista s-a căsătorit, în Franţa, cu Dj Herve Camilleri, omul care i-a fost aproape în cele mai grele momente.

Evenimentul a avut loc pe Costa de Azur şi a adunat peste 150 de persoane. Rona a îmbrăcat o rochie sexy, transparentă, ce îi lăsa la vedere formele. „Ne-a unit muzica, dar ne-au unit şi alte chestii şi, înainte de toate, contează faptul că este o fire caritabilă şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăstuia îi spun «da». Din momentul ăla m-am îndrăgostit brusc de el, parcă s-a deblocat ceva în sufletul meu. Se ruga de mine de vreo trei-patru luni să-i spun «da» şi i-am spus «nu, nu te ştiu cum eşti»“, mărturisea artista într-o emisiune TV.

Herve Camilleri a mai fost căsătorit şi are un fiu, iar Rona lasă în urmă mariajul cu actorul argentinian Rocco Sedano. Cei doi au divorţat în 2008, dar au împreună o fiică, pe Sumaila.

Rona duce o luptă cu cancerul de colon de la începutul acestui an. Solista a trecut printr-o intervenţie în România, dar a urmat tratamente şi alte şedinte istovitoare de chimioterapie în Franţa.

Mai multe