Ronan Keating divorţează

1 aprilie 2012   News

Artistul britanic şi soţia sa, Yvonne, pun capăt căsniciei lor de 14 ani, după ce au încercat din răsputeri să-şi salveze relaţia. Motivul despărţirii?

Artistul britanic şi soţia sa, Yvonne, au decis să pună capăt căsniciei lor de 14 ani, după o perioadă de mai bine de doi ani în care au încercat din răsputeri să-şi salveze relaţia. Care este motivul despărţirii?

Infidelitatea lui Ronan! Dar se pare că nu e vorba despre o poveste nouă, ci despre aceeaşi greşeală care făcea vâlvă în presă în 2010 şi care-i adusese încă de atunci în pragul divorţului. Yvonne (37) s-a străduit să treacă peste aventura extraconjugală a lui Ronan (35) cu Francine Cornell, dezvăluită atunci - şi a încercat, după rugăminţile lui, să-şi salveze căsnicia, de dragul celor trei copii ai lor, Jack (13), Missy (11) şi Ali (6).

Legătura dintre Ronan şi dansatoarea Francine, care pe-atunci avea 26 de ani, s-a înfiripat prin mai 2009, în timpul turneuului Boyzone. Flirturile lor vizibile deveniseră bârfa no. 1 a întregii echipe pe parcursul turneului. Aventura lor a durat circa 7 luni, până când Yvonne a descoperit un al doilea telefon, pe care Ronan îl ţinea secret, plin cu SMS-uri XXX între el şi Francine. Disperată să afle cine este această femeie, Yvonne i-a apelat numărul, ca să audă din gura tinerei că ea şi Ronan "sunt îndrăgostiţi". Finalmente, după ce Ronan şi-a implorat îndelung soţia să-l primească înapoi, cei doi şi-au mai dat o şansp, dar iată că lucrurile nu s-au mai legat ca înainte. "Deşi Ronan şi Yvonne nu au reuşit să-şi rezolve problemele, amândoi sunt hotărâţi să fie alături de copiii lor ca şi până acum. Se iubesc în continuare, dar au vrut să-i anunţe întâi pe copii, apoi pe apropiaţi de decizia luată", a declarat un prieten de-ai cuplului pentru The Sun.

Foto: Reuters

Mai multe