Rose McGowan, topless pe Internet. Acuzatoarea lui Harvey Weinstein a dat frâu liber imaginaţiei

2 mai 2018   News

Este una dintre cele mai controversate actriţe de la Hollywood, mai ales că este cea care a declanşat scandalul Harvey Weinstein în Cetatea Filmului, acuzându-l pe producător de hărţuire sexuală.

A aruncat cuvinte grele spre unul dintre cei mai cunoscuţi producători de film, rememorând umilinţele la care ar fi supus-o.  Apoi Rose McGowan a fost arestată pentru denţinerea unor substanţe ilegale, cocaină, ca mai nou să pozeze topless şi să împărtăşească fotografia cu prietenii virtuali.

Actriţa şi-a şocat fanii cu o fotografie pe jumătate dezbrăcată. În vârstă de 44 de ani, vedeta a apărut cu sânii la vedere în timp ce stătea întinsă într-o cadă vintage. Cu o eşarfă cool pe cap şi cu ochelari de soare la ochi, Rose a pozat sexy, scriind: " Ia o pauză". Totuşi, unii dintre prietenii virtuali au îndoieli cu privire la veridicitatea imaginii, acuzând-o pe actriţă că a prelucrat poza în Photoshop şi că de fapt nu este corpul ei. O parte din partea stângă a gâtului pare să fie modificată, aşa că se prea poate ca diva să fi făcut o glumă. Această fotografie vine la puţin timp după ce Rose a susţinut că este un adevărat micracol că este "încă aici şi sănătoasă" după scandalul recent cu Harvey Weinstein.

Foto: Instagram

Mai multe