Rosie Huntington-Whiteley arată formidabil la 4 luni de la naştere

31 octombrie 2017   News

Frumoasa modelină a devenit mamă pentru prima dată pe 24 iunie, iar la 4 luni de la naştere arată formidabil. Ea şi logodnicul său, Jason Statham, se simt împliniţi de la venirea pe lume a micuţului Jack, iar asta se vede pe chipul proaspetei mămici.

Recent, Rosie Huntington-Whiteley a participat la lansarea unei colecţii de haine pentru un brand celebru şi a impresionat cu silueta sa, dar şi cu ţinuta interesantă pe care a purtat-o. Frumoasa britanică în vârstă de 30 de ani este formidabilă la câteva luni de la naştere şi se vede că noul rol de mămică i se potriveşte de minune, căci emană fericire prin toţi porii. Pentru acest eveniment, Rosie a ales un outfit elegant, dar şi sexy, în culori calde. Prezentă la The Arts Club din Londra, vedeta a purtat o cămaşă fină de un roz pudră şi o fustă conică cu depicătură pe picior. Desigur, ţinuta a fost completată de o pereche de pantofi stiletto strălucitori şi o geantă de tip plic, dar şi de bijuterii încrustate cu pietre preţioase.

A fost luminoasă în nuanţele de roz, roşu şi argintiu care au făcut-o să primească aprecieri. Cât despre păr şi machiaj, acestea au fost naturale, aşa cum ne-a obişnuit, fără prea multe artificii, ci menite să-i scoată în evidenţă trăsăturile frumoase.

Foto: Instagram

Mai multe