Rosie Huntington-Whiteley şi-a serbat ziua alături de Jason Statham şi de micuţul Jack

20 aprilie 2018   News

Un alt cuplu extrem de discret este cel format din Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley, cei doi apărând destul de rar împreună la eveniment şi tot atât de rar distribuind vreo fotografie pe reţelele de socializare.

Ei trăiesc o viaţă fericită, departe de expenerea de pe Instagram sau Twitter, considerând că aşa este mai bine pentru familia lor. De asta se bucură şi fiul lor, Jack Oscar, al cărui chip celebrii lui părinţi nu au vrut să-l dezvăluie. Şi-au mărit familia pe 24 iunie 2017, când frumoasa Rosie l-a adus pe lume pe primul copil al cuplului, un băieţel care avea să-i schimbe viaţa.

Dacă a păstrat disceţia cu privire la copilul ei, de ziua de naştere, frumosul model le-a făcut o dublă surpriză fanilor pentru că a distribuit o fotografie superbă alături de micuţ, dar şi un moment alături de partenerul ei de viaţă, chiar înainte de sosirea tortului. Rosie (31) le-a dezvăluit fanilor o perspectivă rară asupra vieţii ei de familie, bucurându-se de cea mai frumoasă zi de naştere.

În unul dintre fotografii, Rosie este surprinsă pe plajă, ţinându-l de mânuţe pe Jack care mergea cu picioarele goale prin nisip. Şi dacă vă întrebaţi cum va arăta micuţul Jack, acum în vârstă de 9 luni, peste câţiva ani, iată şi o fotografie cu Rosie în copilărie. Oare îi va moşteni trăsăturile?

Foto: Instagram

Mai multe