Rosie Huntington-Whiteley, un corp tras prin inel la şase luni de când a născut

9 ianuarie 2018   News

Au trecut aproape şase luni de când Rosie Huntington-Whiteley i-a dat naştere primului său copil, un băieţel cu partenerul său de viaţă Jason Statham, micuţul Jack Oscar, iar acum îşi uimeşte fanii cu forma fizică în care a aprins-o noul an.

A reuşit să-şi recapete trupul de model şi este pregătită să revină la carieră după ce la sfârşitul lunii iunie l-a adus pe lume pe primul său copil. Rosie Huntington-Whiteley s-a mândrit cu trupul său în costum de baie în cele mai recente fotografii distribuite pe reţelele de socializare.

Frumoasa modelină s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie chic, format din două piese, lăsându-şi la vedere abdomenul plat. A apărut în razele soarelui pe o plajă din Miami, iar vedeta în vârstă de 30 de ani şi-a surprins fanii care au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, tocmai pentru că arată incredibil de bine după naştere.

În timpul sarcinii, dar şi după ce l-a adus pe lume pe fiul său, Rosie nu a fost prea activă pe Instagram, ci mai degrabă preferând să îşi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor. De altfel, singura fotografie a lui Rosie împreună cu fiul ei este una din spate, poză în care proaspăta mămică îl ţine în braţe pe bebeluş în timp ce urcă într-un avion.

Prima fotografie cu Rosie şi cu fiul său şi al lui Jason Statham, Jack.

Foto: Instagram

Mai multe