Ruby şi Dorian Popa, la un pas de moarte: „Era plin de sânge“ VIDEO

27 august 2018   News

Nu cu mult timp în urmă, Dorian Popa şi Ruby au trecut prin clipe de groază, când plecau de la o emisiune la care au participat. Show-ul, filmat la Târgu Jiu, ajunsese la final, iar cele două vedete au plecat cu unul dintre şoferii televiziunii spre Bucureşti.

Din păcate pentru ei, pe fondul oboselii, şoferul nu a văut un parapet şi a intrat în el, după care maşina a ajuns într-o râpă. Dorian Popa a povestit întregul eveniment pe vlogul său de pe YouTube, oferind detalii în premieră:

„Era ora 05.00 dimineaţa, a venit şoferul să ne ia. L-am întrebat dacă e obosit, a spus că nu. El venea de la Bucureşti la Târgu-Jiu. Eram în maşină eu cu Ruby şi iubitul ei şi am plecat din Târgu-Jiu spre Bucureşti. Nu cred că am mers mai mult de 70 de kilometri şi eram cu maşina pe mijlocul şoselei, când pe mijloc a apărut un despărţitor de drumuri.

Din cauza oboselii, şoferul a văzut prea târziu despărţitorul de drumuri, a tras de volan să intre la loc pe bandă, însă maina a alunecat şi am intrat în parapet, după care au început secundele de calvar. Am conştientizat cu toţii că maşina nu mai face stânga şi ne-am îndreptat direct spre boscheţi. O vedeam cum dă să se răstoarne şi ne strânge de cap, acolo jos. Dintr-odată am simţit un mare şoc, pentru că maşina s-a lovit de ceva.

Au sărit toate airbag-urile, ne-am oprit, m-am dezmeticit, am avut un timp de negru în faţa ochilor. M-am uitat în spate, căci în spate era Ruby şi iubitul ei. Ea era bine, dar el era plin de sânge la gură. Ne-am dat seama că a dat cu capul de tetieră şi că îi curgea sânge din nas“

Mai multe