Ruby, super hot în noul videoclip. L-a lăsat pe Smiley fără cuvinte: "Foarte... bună!"

17 aprilie 2018   News

Ruby este super hot în cel mai nou videoclip al său care urmează să se lanseze pe canalul de YouTube Cat Music în această seară la ora 20:00. Cu toate că fanii au putut vedea doar teaserul piesei "Rochia mea", artista a făcut furori pe reţelele de socializare cu imagini incendiare din timpul filmărilor.

Toţi s-au întrebat unde este rochia, căci Ruby a încins spiritele în outfituri sumare. A renunţat la prejudecăţi şi a filmat cele mai îndrăzneţe scene din cariera sa, iar dacă până acum imaginile din videoclipurile “Nu pune la suflet” sau “Buna, ce mai zici?” vi se păreau sexy, staţi să le vedeţi pe acestea!

Videoclipul pentru piesa "Rochia mea" se anunţă cel mai hot, atât de hot că a atras reacţii pozitiv chiar şi din partea colegilor de breaslă. Nu doar fanii sunt curioşi să vadă cel mai nou clip al cântăreţei, ci şi unul dintre cei mai de succes artişti din Romania.

Smiley a rămas fără cuvinte la vederea imaginilor: "Da! Sunt nişte lucruri de privit aici! În ce făcea baie aici? Foarte... bună! Bravo, Ruby!", a spus artistul, surprins de cadrele provocatoare. Smiley a fost atât de entuziasmat, încât a vrut sa ia laptopul pentru a pune piesa pe repeat.

Foto: Facebook

Mai multe