Russell Crowe, furios pe presa străină. Care este motivul?

26 iunie 2017   News

Deranjat de articolele mincinoase din presă, Russell Crowe a luat atitudine. Actorul le-a bătut obrazul redactorilor de la Woman's Day pentru publicarea unui articol în care au scris despre presupusa relaţie a actorului cu o tânără actriţă de 22 de ani, Sophia Love. Respectiva revistă l-a lovit din plin pe Crowe, 53 de ani, cunoscut pentru rolul din "Gladiatorul", cu un articol în care menţionau că starul se iubeşte de 3 luni cu Forrest.

S-a înfuriat după ce a citit articolul unei publicaţii, articol care-l viza direct.

Pentru a lămuri toată situaţia, Russell a scris un mesaj pe contul său de Twitteer, spunând că toate aceste vorbe sunt "minciuni deliberate. Mesajul le-a fost adresat în mod direct celor de la Woman's Day: " Dragi oameni de la Woman's Day, puteţi să nu umpleţi paginile voastre... cu minciuni deliberate legate de o relaţie în care nu am fost implicat? Mulţumesc în avans."

În respectivul articol, publicaţia a susţinut că Sophia i-a întâlnit pe cei doi fii ai lui Russell, Charlie, 13, şi Tennyson, 10, copii cu fosta parteneră,  Danielle Spence, tocmai pentru a avea aprobarea lor.

"Ea e minunată, distractivă , dar foarte echilibrată, cu picioarele pe pământ, ştie ce vrea în viaţă, lucruri care lui îi plac", a declarat o sursă a revistei. Conform aceleiaşi surse, sentimentul ar fi fost reciproc între Sofia şi Russell, susţinând că cei doi sunt nebuni unul după celălalt. Sophia este fiica mogulului Andrew Forrest, bărbat ce pare a fi prieten de familie cu Russell, căci au fost văzuţi împreună cu mai multe ocazii.

Foto: Instagram, Getty, Twitter

Mai multe