Ryan Gosling cu pantaloni de tataie, Matthew Broderick ciufulit şi alte vedete în ipostaze altfel

18 octombrie 2017   News

Te invităm să te amuzi alături de noi cu o colecţie de poze amuzante în care vedetele de la Hollywood şi nu numai apar surprinse pe picior greşit.

Ryan Gosling

Sexy And I Know It!

Actorul din La La Land vrea să pară caraghios. S-a întâmplat în ediţia Saturday Night Live găzduită de el, iar chestia pe care o poartă aici la mişto este un fel de pantalon. Unisex, netru şi fără măsură. „Mă întrebi care este stilul meu? E insultător!“, spune actorul, iar noi suntem de acord cu el. Stilul lui Ryan este evident: tulburător de sexy chiar şi atunci când poartă pantalonii lui tataie, în formă de sac.

Matthew Broderick & Sarah Jessica Parker

În doi peri

Asta înseamnă, domn‘e, dragostea. Să nu te oripilezi tu, ca fashionistă, când vezi că pleata soţului are o viaţă a ei. Dacă eşti cu adevărat o Carrie din Totul despe sex, rezolvi totul cu o agrafă din cocul tău. Şi te consolezi cu gândul că, măcar în tinereţe, el arăta mai bine. Sau nu?

Sofia Vergara

„I-a pierdut cineva?“

Pare-se că actriţa de origine latină vrea să ne arate că te poţi simţi sexy şi c-o lenjerie banală. Sperăm să nu supărăm pe nimeni, dar acea lenjerie strigă Jennifer Aniston, adică genul ăla de femeie care duce o viaţă corectă şi merge la culcare în chiloţi de bumbac. Nu băgăm mâna-n foc că e aşa, doar ea şi Brad Pitt vor şti adevărul… gol-goluţ.

Usain Bolt

Fulgerul de la Oktoberfest

Este chipul unui om care încearcă să-şi amintească. Şă-şi amintească ce şi cât a băut cu o seară înainte şi cu încă una înainte şi aşa mai departe. Şi cum de-a nimerit la masa asta, cu hainele astea de neamţ pe el şi cu tipa asta îmbrăcată ca o mireasă alături. Şi, apropo de tipă, ştie el sigur că, după o beţie mai zdravănă, n-a luat-o şi de nevastă?

Meghan Markle&Prinţul Harry

„Beau pentru noi!“

Nici nu putea fi altfel prima poză cu cei doi împreună, decât la un pahar de ceva. Aşa e el, roşcovanul regal, nu se dă în vânt după protocol, de-aia şi-a luat iubită divorţată, crescută în ghetou şi cu trei ani mai în vârstă decât el. Aici, cuplul regal era pozat la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus din Toronto. Noi o aşteptăm pe cea de deschidere, de la nunta lor.

Foto: Getty Images

Mai multe