Ryan Reynolds a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

21 octombrie 2016   News

La începutul lunii, am aflat că Blake Lively şi Ryan Reynolds au devenit părinţi a doua oară. Dar, ca şi-n cazul primului născut, cei doi n-au divulgat nici sexul şi nici numele celui de-al doilea copil al lor.

Ryan şi Blake s-au căsătorit pe 9 septembrie 2012. Iar acum au doi copii

Ieri, însă, celebrul actor a postat pe contul de Twitter un mesaj în care a dezvăluit, fără să vrea, faptul că cel de-al doilea născut al cuplului este... tot o fetiţă!

Acesta a vorbit în mesajul respectiv despre ”pătuţul fetiţei sale”, dezvăluind astfel că micuţa James, în vârstă de 22 de luni acum, are o surioară!

Bineînţeles, actorul nu a confirmat acest fapt încă, deşi fanii internauţi au răspuns instant mesajului lui şi l-au întrebat dacă este adevărat că este pentru a doua oară tătic de fată.

Amintim că şi-n cazul primei fetiţe au fost la fel de discreţi. Am aflat că e fetiţă şi că poartă numele de ”James” tocmai când a împlinit un an, iar actorul i-a urat ”la mulţi ani” pe reţelele de socializare. Cât despre fotografii cu micuţa, paparazzi n-au reuşit s-o surprindă decât de 2-3 ori şi atunci de la foarte mare distanţă.

foto: arhivă OK

Mai multe