Ryan Reynolds şi Blake Lively, pentru prima dată în public cu cele două fetiţe!

16 decembrie 2016   News

Ieri, actorul Ryan Reynolds a primit o stea pe celebrul bulevard ”Hollywood Walk of Fame”. Şi cum evenimentul a fost unul destul de important, el şi soţia sa, actriţa Blake Lively, au decis ca şi fiicele lor să fie prezente.

Ryan Reynolds a primit o stea pe celebrul bulevard

Şi uite aşa la evenimentul lui Ryan s-a creat o adevărată isterie, căci cele două fiice ale sale, văzute în public pentru prima oară, au fost, desigur, în centrul atenţiei. Şi-nţelegem şi de ce! Dacă pe mezina familiei, în vârstă de doar două luni, n-am putut-o vedea prea bine, James, fetiţa de doi ani a cuplului, este o adevărată frumuseţe şi a furat privirile tuturor.

Cele două fetiţe ale cuplului, pentru prima dată în public

De altfel, uitându-ne la o fotografie surprinsă cu Blake pe când era copil, ne dăm seama că James este copia fidelă a mamei sale. Cu ochii mari şi bucle generoase, blonde, James promite a fi o adevărată frumuseţe, asemenea mamei sale.

Blake şi James, ca două picătură de apă

Familia a avut şi un moment special, în care toţi patru au pozat lângă steaua mult râvnită, spre încântarea fanilor care au avut ocazia să-l vadă pe actorul favorit pentru prima oară în această ipostază. Ce să mai, ne-au cucerit!

Micuţa James, o adevărată frumuseţe

Iar micuţa James ne-a demonstrat că e lipsită de inhibiţii, luând microfonul din mâinile tatălui său numaidecât. Sperăm, aşadar, s-o vedem şi pe ea pe micile ecrane, călcându-le pe urme celebrilor săi părinţi.

Micuţa James pare să le calce pe urme părinţilor ei

foto: Getty

Mai multe