S-a dat verdictul! Johnny Depp este vinovat de violenţă domestică şi a lovit-o de 12 ori pe Amber Heard

2 noiembrie 2020   News

Johnny Depp trece prin momente grele.

De fapt, reputaţia lui are cel mai mult de pierdut, după ce starul de 57 de ani a pierdut procesul intentat tabloidului The Sun, pentru un articol în care publicaţia britanică îl descria ca fiind un soţ violent, ce-şi bătea nevasta, mai exact pe actriţa Amber Heard.

Actorul american cerea compensaţii în valoare de 2 milioane de lire sterline pentru acest articol defăimător, însă Înalta Curte de la Londra, acolo unde s-a judecat cazul, a dat un verdict favorabil tabloidului incriminat. 

Conform verdictului, Depp a fost violent cu soţia sa, Amber Heard, în vârstă de 34 de ani, pe care a lovit-o de 12 ori în timpul scurtului lor mariaj. De fapt, actriţa americană a fost un martor de bază al părţii incriminate, mărturia ei fiind cea care l-a înfundat, în cele din urmă, pe Depp.

La auzul acestui verdict, avocaţii lui Depp au fost furioşi că judecătorul a luat în seamă mărturia lui Amber Heard şi au susţinut că îl vor încuraja pe Johnny să facă apel. Reprezentanţii ziarului The Sun şi-au justificat articolul din 2018, în care Depp era acuzat de violenţă doemstică, prin faptul că publicaţia a fost dintotdeauna o portavoce pentru victimele unor astfel de abuzuri, precum Amber Heard.

Rămâne de văzut dacă acest verdict îi va distruge şi mai mult reputaţia lui Johnny Depp.

Mai multe