S-a îngrăşat, dar nu-i pasă. Rihanna, aproape dezbrăcată la Carnavalul din Barbados

8 august 2017   News

Riri a încins din nou spiritele pe social media. S-a îngrăşat considerabil în ultima vreme, dar nu-i pasă. Se iubeşte cu om de afaceri arab, Hassan Jameel, cu care a fost surprinsă în ultima vreme şi, cu toate acestea, nu renunţă în ruptul capului la ţinutele provocatoare, pe alocuri scandaloase.

Mai extravagantă ca oricând.

Este o obişnuinţă pentru artistă să participe la parada extravagantă organizată anual la Barbados, ţara sa natală, îmbrăcată adecvat, aşa că nici anul acesta nu a lipsit de la eveniment. Bineînţeles, ţinuta a fost aleasă pe sprânceană, printre cele mai sexy şi sofisticate purtate vreodată de artistă, care a lăsat la vedere picioarele, abdomentul, dar şi decolteul generos.

A purtat un costum de carnaval minuscul.

Riri a apărut doar într-o pereche de bikini decoltaţi şi un sutien minuscul, împodobită fiind cu tot felul de accesorii sclipitoare sau, din contră, colorate, cu părul turquoise şi o coroană cu pene colorate pe cap, mai ceva ca regina carnavalului.

Ţinuta nu a fost pe măsura noii sale siluete, aşa că fotografiile de paparazzi dezvăluie kilogramele în plus ale artistei.

Mândră nevoie tare de formele sale voluptoase, à la Barbados, Rihanna a fost cu singuranţă în centrul atenţiei, atât datorită ţinutei, cât şi datorită dansului provocator de la Crop Over Festival. Mai mult de atât, diva a împărtăşit această experienţă de carnaval cu prietenii săi virtuali, astfel că Instagram a luat foc cu videclipurile postate de artistă în cele mai indecente ipostaze.

Ooops! Riri a gafat din nou.

Iar fotografiile distribuite pe Instagram de Riri şi cele surprinse de paparazzi sunt total diferite. În timp ce pe social media, cântăreaţa apare sexy, cu o ţinută demnă şi un outfit foarte sexy, la eveniment fotografii au surprins o altfel de Rihanna, plinuţă, în ipostaze care nu-i fac cinste.

Foto: Splash News, Instagram

Mai multe