S-a lăsat cu lacrimi la Premiile Billboard. De au au plâns Celine Dion şi Lea Michele?

22 mai 2017   News

Ieri a avut loc unul dintre cele mai importante premii muzicale din an, Billboard Music Awards, la care o mulţime de cântăreţe, de la cele mai tinere, la veteranele în industie, au defilat pe covorul roşu şi au performat pe scena cea mare. Printre ele şi Celine Dion care a avut o apariţie de-a dreptul impresonantă, într-o rochie de regină şi cu o bijuterie pe măsură.

    

Dacă pe scenă şi pe covorul roşu a fost strălucitoare, mereu cu zâmbetul pe buze, iată că Celine Dion a avut şi un moment în spatele scenei care a emoţionat-o până la lacrimi, alături de Lea Michele.

Au avut parte de un moment foarte emoţionant.

Actriţa în vârstă de 30 de ani a izbucnit în plâns aseară la Premiile Billboard din Las Vegas, după ce şi-a întâlnit idolul - pe Celine Dion. "Nu mai am cuvinte", a scris actriţa înlăcrimată pe contul său de Snapchat.

Celine a făcut un spectacol de excepţie, cântând melodia celebră din Titanic,  "My Heart Will Go On", iar Lea, care este o marăe fană a cântăreţei, a avut supriza vieţii sale, aseară, când şi-a întâlnit idolul în backstage. I-au dat imediat lacrimile, iar Celine s-a emoţionat puternic, ştergând cu atenţie machiajul brunetei. "Sunt moartă", a scris Lea la o fotografie distribuită pe Instagram.

Foto: Instagram

Mai multe