S-a pozat în faţa oglinzii, fără să-şi dea seama ce lasă la vedere! Salma Hayek şi-a surprins fanii!

27 iunie 2017   News

Este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, ţinându-şi la curent fanii internauţi cu toate activităţile sale. Aşa se face că ieri, după un eveniment solicitant, Salma Hayek a ţinut să le arate simpatizanţilor ei un cadru inedit.

Salma e una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood

Actriţa de 50 de ani le-a oferit fanilor săi o surpriză de proporţii! Ieri, după ce a ajuns de la un eveniment, s-a pozat în baie, în timp ce se pregătea pentru culcare. Prin fotografia respectivă, Salma a arătat, însă, mai mult decât s-ar fi aşteptat fanii săi.

When the party is over .... cuando se acaba la fiesta...#night #fiesta #stolenmoment A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Jun 25, 2017 at 7:10am PDT

When the party is over .... cuando se acaba la fiesta...#night #fiesta #stolenmoment

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Jun 25, 2017 at 7:10am PDT

În prim plan, actriţa îşi arată chipul, în timp ce-n plan secund se poate observa cum aceasta era topless, în încercare de a scăpa de rochia incomodă purtată la respectivul eveniment. După cum era de aşteptat, la scurt timp de la postare, fanii internauţi i-au invadat profilul cu mii de comentarii laudative. ”Tu meriţi să fii printre zei”, ”Foarte sexy”, ”Wow, ai o siluetă minunată!”, au fost doar câteva dintre aprecierile virtuale.

foto: Instagram

Mai multe