S-a rupt legătura! Ion Cristoiu: "Elena Udrea este total schimbată faţă de mine. Nu mi-a trimis nici măcar un mesaj de ziua mea"

2 decembrie 2020   News

Ion Cristoiu a făcut o serie de dezvăluiri despre Elena Udrea. Jurnalistul a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi fost consilierul de taină al celebrei blonde, însă a mărturisit că, după ce a revenit în ţară, aceasta şi-a schimbat atitudinea faţă de el.

“Eu nu sfătuiesc niciodată politicienii. Dacă mă întreabă un politician, eu răspund. Dacă citeşte ce am scris eu, e foarte bine, dar nu îl sun şi îl atenţionez că am scris despre el. De când a venit din Costa Rica, Elena Udrea este total schimbată faţă de mine şi pot să fac şi o dezvăluire; nu că m-ar fi deranjat, dar am sesizat că, spre deosebire de alţi ani, nu mi-a trimis nici măcar un mesaj de ziua mea. Undeva, bănuiesc că are interdicţie. O ştiu bine pe Elena Udrea… O înţeleg, poate că nu e bine să îl suni pe Cristoiu”, a povestit Cristoiu la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Ion Cristoiu a povestit şi cum a ajuns ziarist.

“Mă puneau părinţii să muncesc, nu ii ajutam. Orăşenii spun că ajută la muncile câmpului. Nu, la ţară, cel puţin, la mine, eram sluga părinţilor. Munceam pentru familie, deci nu ajutam. Am vrut să devin ziarist când mi-am dat seama că poţi să devii vedetă dacă eşti ziarist pentru că numele tău o să fie, nu neapărat, pe toate gardurile, dar poate fi undeva. Eu nu am vrut să devin ziarist, am vrut să devin vedetă. A fi ziarist era pentru mine un mijloc de a-mi vedea numele peste tot”.

Mai multe