S-a terminat! Jennifer Garner a depus actele de divorţ!

14 aprilie 2017   News

Deşi mulţi sperau într-o împăcare în cazul celor doi, mai ales că-n ultima vreme au tot apărut împreună, iată că nu mai e cale de întoarcere: Jen şi Ben se despart, în mod oficial!

Au depus actele de divorţ!

La doi ani de la anunţul separării, Jennifer Garner a decis să depună actele de divorţ, făcând despărţirea lor oficială! La scurt timp după ce actriţa a făcut acest pas, Ben Affleck i-a luat exemplu şi a depus şi el o cerere de divorţ.

Totuşi, se pare că separarea lor este una ”amicală”, cei doi decizând de comun acord să depună acum, adică după 12 ani de mariaj, actele de divorţ şi să nu apeleze la avocaţi pentru această acţiune. Ben şi Jennifer cer custodia comună a celor trei copii ai lor şi renunţă şi la pensia alimentară pe care vreunul dintre ei ar putea-o primi.

Aşadar, se aşteaptă ca un mediator să se ocupe de divorţul lor şi nu un judecător, aşa cum se procedează în cazul celor care nu se pun de acord în privinţa custodiei sau averii.

Amintim că ruptura dintre Jennifer Garner şi Ben Affleck s-a produs în iunie 2015, când s-a aflat că actorul de 44 de ani a avut o aventură cu dădaca. Şi deşi acesta n-a confirmat nicicând aceste acuzaţii, actriţa a oferit, ulterior, un interviu în care a mărturisit că, de fapt, ei doi erau despărţiţi de câteva luni când Ben a avut acea aventură cu bona familiei, Christine Ouzounian.

foto: arhivă

Mai multe