Să trăiţi! Vedete care au făcut armata

7 august 2017   News

Sunt unele dintre cele mai mari staruri din showbiz-ul american, însă, înainte de-a deveni faimoşi, au avut o viaţă absolut normală, din care n-a lipsit nici stagiul militar.

Clint Eastwood

Regizorul filmului "Million Dollar Baby" a fost recrutat de către armata americană în timpul războiului corean. Inutil să mai spunem că a supravieţuit tratamentelor dure pe care le-a avut de îndurat în timpul antrenamentelor zilnice sau presiunii unui război în plină derulare.

Elvis Presley

Ei bine, imaginea lui din timpul armatei este binecunoscută şi chiar a făcut furori pe timpul vieţii Regelui rock’n’roll, când adolescentele tânjeau după orice fotografie cu atrăgătorul superstar. Elvis a făcut armata în 1958.

Morgan Freeman

Starul din filmul "Bucket List" n-a scăpat nici el de stagiul militar şi a fost repartizat la US Air Force. Să trăiţi!

Jimi Hendrix

Cazul legendarului chitarist a fost mai aparte. Jimi Hendrix a cam fost nevoit să intre în armată, ca să scape de închisoare. Rebel din fire, acesta a fost prins furând maşini şi, în loc să fie condamnat pentru ilegalităţile comise, i s-a propus armata. Şi a acceptat.

Hugh Hefner

Fondatorul "Playboy" tot către presă a tras chiar şi-n armată. Scria pentru ziarul care ţinea lumea la curent cu noutăţile militare. Nu-i de mirare că, după asta, s-a îndreptat către crearea propriei publicaţii!...

Paul Newman

A prins cel de-al Doilea Război Mondial chiar când îşi efectua serviciul militar. Mai exact, se înrolase în marina americană şi nu i-a stat deloc rău în acest rol, ooo, nu!

foto - Celebrity Lists

Mai multe