Salariul celebrului poliţist Marian Godină. A anunţat câţi bani primeşte lunar de la Poliţia Română

5 ianuarie 2021   News

O ţară întreagă îl ştie datorită cărţilor pe care le-a scris, dar şi datorită intervenţiilor sale în anumite subiecte arzătoare ale momentului. Celebrul poliţist Marian Godină a anunţat cât câştigă lunar de la Poliţia Romnă. Iată salariul lui!

"Flash-uri din sens opus" a fost prima carte pe care a scris-o, apoi au urmat şi altele, unele create special pentru copii. Marian Godină a devenit celebru în mediul online, e poliţiştul care spune lucrurilor pe nume. Nu se fereşte să îşi exprime opiniile în mediul online acolo unde are peste 500.000 de urmăritori. 

De data aceasta a surprins când a ales să dezvăluie ce salariu primeşte lunar de la Poliţia Română. Iată salariul net încasat în ultima lună, decembrie 2020: "Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună", a scris Marian Godină pe blogul personal.

El a explicat că a muncit chiar şi în weekend, dar este mulţumit de veniturile pe care le are: "Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba. (...) Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu", a precizat el. 

Nu este pentru prima dată când anunţă ce salariu are, şi în 2017 a procedat la fel. Pe atunci lua 3045 de lei. Marian Godină este de 14 ani poliţist. 

Marian Godină este căsătorit

Poliţistul Marian Godină s-a căsătorit religios sâmbătă, 19 mai 2018, cu prietena sa Georgiana Dascălu, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfânta Treime din Scheii Braşovului. Poliţistul şi-a cerut iubita de soţie pe 1 decembrie 2016. 

Foto: Facebook

Mai multe