Salma Hayek a pozat alături de mama sa. Îi seamănă?

4 mai 2017   News

Celebra actriţă a acordat, recent, un interviu publicaţiei HOLA! USA, în care a vorbit despre fiica sa Valentina, despre cei trei copii din mariajul anterior al soţului ei, dar şi despre mama sa, Diana Jimenez, alături de care a şi realizat un pictorial cu această ocazie.

Salma Hayek şi mama sa, Diana

Dacă vă întrebaţi de unde provine farmecul şi frumuseţea Salmei Hayek, faceţi cunoştinţă cu Diana Jimenez, cea care i-a dat naştere actriţei şi care a ghidat-o în viaţă.Vorbind despre fiica sa, Diana a declarat: ”Am ştiut dintotdeauna că Salmita va reuşi în viaţă, graţie personalităţii sale şi a felului său de a lupta pentru ceea ce-şi doreşte, dar m-a surprins să văd că este de neoprit”.

Salma Hayek, Diana, în noul pictorial ”Hola”!

La rândul ei, Salma a vorbit cu candoare despre cea care a adus-o pe lume, mărturisind că toate învăţăturile ei au ajutat-o să ajungă acolo unde şi-a dorit. ”Ceea ce m-a învăţat mama mea a fost foarte important pentru mine, însă nu i le pasez fiicei mele căci ea are nevoie de lucruri total opuse”, a mărturisit Salma.

Salma şi Valentina Paloma Pinault - noiembrie 2015

Vorbind despre calitatea de a fi mamă, Salma a declarat că este lucrul care o face cea mai fericită. ”Să fii responsabilă te ajută să te dezvolţi ca om. Nu trebuie neapărat să faci sacrificii, ci să ai intenţia de a da o parte din tine altei persoane, de a contribui la existenţa altei fiinţe. Treaba asta este foarte satisfăcătoare. Înveţi o mulţime de lucruri despre tine când faci ceva pentru altcineva”, a povestit Salma care are o fiică din mariajul cu Francois-Henri Pinault, pe nume Valentina, dar este, totodată, mamă vitregă pentru trei copii de-ai soţului ei, proveniţi dintr-o altă relaţie, respectiv Augustin, Mathilde şi Francois.

Que vivan las trenzas! Braid game strong with my #minime #braids #twinning #hair #momlife #braidgame A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Apr 3, 2017 at 12:34pm PDT

Que vivan las trenzas! Braid game strong with my #minime #braids #twinning #hair #momlife #braidgame

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Apr 3, 2017 at 12:34pm PDT

Cât despre fiica sa, Valentina, Salma a mărturisit că nu se aseamănă mai deloc cu ea: ”Nu-i spun multe dintre lucrurile pe care eu le-am învăţat de la mama mea, pentru că viaţa ei este total diferită de cea pe care am avut-o eu. (...) Valentina şi eu suntem personalităţi diferite. Un singurul lucru în comun: frica de scenă. Valentina şi eu suntem cele care ne temem de scenă. Totuşi, stă în faţa camerei fără nicio problemă”.

Foto: Hola

Mai multe