Salma Hayek, parada costumelor de baie, la început de an. Cât este de frumoasă actriţa la 55 de ani

12 ianuarie 2022   News

Salma Hayek ştie că e frumoasă şi adoră se publice imagini cu ea în ipostaze sexy. Căci, se pare, legenda este adevărată.

Care legendă? Actriţa a împlinit 55 de ani în costum de baie şi de atunci o ţine într-un festival al imaginilor sexy. Şi are de ce, căci se află într-o formă fizică de zile mari. Încă de la începutul anului, a publicat fotografii estivale cu ea.

Este prima actriţă mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă şi a doua actriţă latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalizarea la Oscar a fost pentru rolul interpretat în filmul Frida, creaţie pentru care a fost nominalizată şi la Globul de Aur şi la Premiul BAFTA.

Pe 19 noiembrie 2021, Salma Hayek a fost onorată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. La ceremonia de premiere au participat, alături de familia actriţei, actorul Adam Sandler şi regizoarea Chloé Zhao.

După un an în care a muncit la filmări, superba actriţă şi-a luat o binemeritată vacanţă. Şi a publicat imagini cu ea în apa rece, explicând: ”Este durerea şi plăcerea apei reci.” Într-adevăr, scufundarea în apă rece este o metodă terapeutică de succes care asigură sănătatea şi longevitatea practicantului. Să fie oare acesta secretul tinereţii Salmei Hayek?

Mai multe