Salma Hayek, sexy pe covorul roșu. Actrița a purtat o rochie cu corset și a făcut pe DJ-ul

13 decembrie 2022   News

Salma Kayek a arătat uimitor la aniversarea de 10 ani a revistei DuJour din New York. Bruneta a pășit pe covorul roșu într-o rochie Giambattista Valli, cu corset și un decolteu generos, și a întors toate privirile.

Actrița din Desperado ținea în mâna dreaptă o geantă șic neagră, care a fost îndelung admirată.

Vedeta, în vârstă de 56 de ani, apare pe coperta publicației pentru acest număr aniversar, de aceea, chiar dacă are un program încărcat, nu a putut să lipsească de la evenimentul care a avut loc la hotelul Hard Rock. De asemenea, a fost văzută testându-și abilitățile de DJ . Diva  a urcat la pupitru, cu căștile pe cap, și s-a străduit să le ofere celor prezenți un cadru muzical adecvat. 

Părul strâns lăsa la vedere o pereche de cercei de argint delicați. 

De asemenea, și-a accesorizat tinuta cu un inel mare și strălucitor, dar a renunțat să adauge un colier pentru a permite rochiei să fie punctul principal de atracție. 

Diva a optat pentru un machiaj clasic.

În timpul unui interviu acordat revistei Vogue în aprilie, alături de fiica ei, Valentina, în vârstă de 15 ani, pe care o are cu soțul, Francois-Henri Pinault, Salma a vorbit despre machiajul ei. 

„Sunt bună la asta”, a declarat Kayek , dar apoi a recunoscut, „dar acum ea mă învață”, făcând referire la fiica ei adolescentă.

Pe lângă apariția plină de farmec de la evenimentul aniversar, Salma s-a pregătit și pentru cel mai recent film al ei, Puss In Boot: The Last Wish, care va avea premiera în cinematografe la sfârșitul acestei luni, pe 21 decembrie. 

Frumoasa brunetă a fost văzută recent la Londra, unde a participat la proiecția filmului Le Pupille.

Mai multe