Sam Asghari a început să se deghizeze! Nu mai suportă paparazzi după anunțul divorțului de Britney Spears

21 august 2023   News

Sam Asghari le-a cerut recent fanilor să îl ajute să își aleagă o deghizare, arătându-le fotografii cu el purtând diferite peruci pentru a se ascunde de paparazzi. De curând s-a aflat că a depus cererea de divorț de Britney Spears!

Sam Asghari, în vârstă de 29 de ani, a postat de curând pe Instagram Story trei selfie-uri alăturate, purtând trei peruci, numărând fiecare look în timp ce își ruga urmăritorii: „Ajutați-mă să aleg deghizarea de paparazzi 🤔".

În prima fotografie, Sam Asghari purta o perucă gri, cu o mustață și ochelari. În al doilea selfie apare cu o perucă scurtă, cu părul creț de culoare maro și ochelari de soare de aviator colorați, în timp ce o ultimă fotografie îl arată pe Asghari purtând o perucă scurtă de culoare maro cu breton, notează People

De curând, Sam Asghari a depus cererea de divorț de Britney Spears, 41 de ani, după o relație de șase ani. Despărțirea celor doi vine după ce s-au căsătorit în iunie 2022.

Sam Asghari, declarații despre divorțul de Britney Spears

Sam Asghari a vorbit despre despărțirea de Britney Spears tot pe Instagram. „DUPĂ 6 ANI DE IUBIRE ȘI DE COMPROMIS unul față de celălalt, eu și soția mea am decis să ne încheiem călătoria împreună", a scris el.

„NE VOM PĂSTRA DRAGOSTEA ȘI RESPECTUL PE CARE NI LE PURTĂM UNUL ALTUIA ȘI ÎI DORESC TOT CE E MAI BUN ÎNTOTDEAUNA". "S---- HAPPENS", a adăugat Asghari, care s-a întâlnit pentru prima dată cu Spears pe platoul de filmare al videoclipului ei pentru piesa "Slumber Party", în 2016.

Și Britney Spears a făcut declarații cu privire la despărțire într-o postare pe Instagram. „După cum știe toată lumea, Hesam și cu mine nu mai suntem împreună... 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, așa că, sunt puțin șocată, dar... nu sunt aici să explic de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui!!!", a scris ea în mediul online.

„Dar, nu am mai putut suporta durerea sincer !!!! Într-un fel de mod telepatic am primit atât de multe mesaje care îmi topesc inima de la prieteni și vă mulțumesc !!!", a continuat cântăreața.

„Am jucat tare mult și Instagramul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate și cred că știm cu toții asta !!!! Mi-ar plăcea să-mi arăt emoțiile și lacrimile despre cum mă simt cu adevărat, dar nu știu din ce motiv a trebuit mereu să-mi ascund slăbiciunile !!!".

Britney Spears a adăugat în încheiere că va rămâne cât de puternică poate și că va face tot ce poate. „Și de fapt mă descurc al naibii de bine !!! Oricum, să aveți o zi bună și nu uitați să zâmbiți !!!".

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram

Mai multe