Sam Smith şi-a asumat relaţia cu actorul din ”13 reasons why”! L-a sărutat pe stradă

4 octombrie 2017   News

Nu mai e nicio surpriză pentru nimeni că artistul internaţional Sam Smith este homosexual. A fost, însă, surprinzător să-l vedem într-o ipostază amoroasă cu actorul din ”13 reasons why”, căci nu ştiam că formează un cuplu.

Sam Smith şi-a recunoscut orientarea sexuală acum câţiva ani, aşa că nicio surprinză aici. Totuşi, nu ştiam că există cineva special în viaţa lui şi că, mai ales, este vorba de o altă persoană publică. Ei bine, da! Sam se iubeşte cu actorul Brandon Flynn, care a devenit celebrul graţie serialului ”13 Reasons Why”. Cei doi au fost văzuţi împreună pe stradă, în New York, comportându-se asemenea oricăror îndrăgostiţi.

Ba mai mult, cei doi nu s-au sfiit în a-şi arăta sentimentele unul faţă de celălalt, sărutându-se în plină stradă. Evident, momentul inedit a fost surprins de paparazzi, iar fotografiile cu ei au făcut înconjurul lumii. După cum era de aşteptat, fanii artistului l-au încurajat în a-şi urma inima, dar l-au şi admirat pentru curajul avut.

El este noul iubit al Sam Smith.

Culmea e că nimeni nu bănuia că cei doi formează un cuplu, mai ales că nu mulţi ştiau că Brandon Flynn este homosexual. Acum câteva săptămâni, actorul de 23 de ani a declarat public că susţine comunitatea LGBT.

foto: captură Instagram, Twitter

Mai multe