Samantha Fox şi viaţa ei controversată. A lăsat bărbaţii pentru o relaţie cu o femeie

12 mai 2020   News

A devenit faimoasă după ce a lansat marele său hit „Touch Me” în anii 80. La acea vreme Samantha Fox lucra şi ca model, dar umplea şi sălile de spectacol. Cântăreaţa a împlinit luna trecută 54 de ani şi face în continuare eforturi să rămână în formă. Ba mai mult, nu şi-a pierdut nici fanii.

La doar 16 ani, Samantha a început să lucreze ca model şi a pozat topless în paginile The Sun. Fox era atât de populară în Marea Britanie încât bărbaţii îşi tatuau numele ei pe trup. Era tot timpul urmărită, iar asta a determinat-o să îşi angajeze o armată de  bodyguarzi, deşi era doar o adolescentă.

Samantha a fost susţinută în carieră de tatăl ei, care i-a fost manager până în 1991, când l-a concediat. Era convinsă că i-a furat o cantitate importantă de bani din cont, aşa că l-a dat în judecată.  Patrick Fox a murit în 2000, dar cei doi nu îşi mai vorbeau de 10 ani.

Deşi a mai avut multe relaţii cu bărbaţi, Fox a ridicat semne de întrebare referitoare la sexualitatea ei la sfârşitul anilor '90. Ulterior, a recunoscut că nu a fost niciodată îndrăgostită, cu adevărat, de o femeie înainte să o cunoască pe Myra Stratton.

„Tot ce ştiu este că sunt îndrăgostită de Myra Stratton, managerul meu. O iubesc şi vreau să-mi petrec restul vieţii cu ea ”, mărturisea Samantha.

Au fost într-o relaţie până în 2015, când Stratton a murit de cancer.

Mai multe