Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis s-au reunit pentru continuarea serialului de mega-succes ”Totul despre sex”

15 iunie 2021   News

”Totul despre sex” va avea o continuare, este confirmarea oficială a postul HBO Max. Iată ce se ştie până acum.

Sarah Jessica Parker a încărcat deja o fotografie cu ele trei pe profilul său de Instagram şi a scris: ”Împreună din nou. Ne pregătim de primele episoade. Suntem înconjurate de prieteni şi noi membri, ne completăm ca o îngheţată cu mai multe arome.”

Serialul se va numi ” And Just Like That…”, iar Carrie, Miranda şi Charlotte îşi vor continua dilemele urbane zilnice, însă cu o altă perspectivă: de femei mature.

Acum vor reprezenta categoria femeilor de 50 de ani, după ce în ”Sex and the city” erau ambasadoarele tinerelor de 30 de ani.

Într-un interviu acordat Vanity Fair de Sarah Jessica Parker în ianuarie, ea spunea: ”Vom dezvălui situaţia lui Carrie: ce face ea acum? Mai scrie? Sau oare s-a apucat de podcast-uri? A mai scris cărţi? Ce înseamnă moda pentru ea acum? Cum s-au schimbat prieteniile, cercul de cunoştinţe s-a extins? Asta vom afla.”

De asemenea, le vom descoperi pe Miranda şi Charlotte în calitate de mame de adolescenţi, dar şi cum pandemia de COVID a afectat scenariul.

Marea absentă a serialului este personajul Samantha, interpretat de Kim Catrall, despre care s-a zvonit că ar avea neînţelegeri cu SJP. Directorul HBO Casey Bloys chiar a confirmat felul în care Samantha dispare din scenariu: ”Întocmai ca în viaţa reală, oamenii vin şi pleacă”, a spus el într-un interviu TVLine.

Marea surpriză este că vom revedea totuşi alte personaje din trecut, inclusiv pe Big, marea iubire a lui Carrie, interpretat de Chris Noth.

Foto: Instagram

Mai multe