Sarah Jessica Parker nu se dezbracă nici în continuarea ”Sex and the city”. Are clauză clară din 1998: ”Unii emit pretenţii imperiale. Eu cer doar să nu apar goală!”

15 martie 2021   News

”Sex and the City” se întoarce, dar Carrie Bradshow tot nu se dezbracă. Mult aşteptata şi deja controversata continuare a celebrului serial, care se va numi ”And Just Like That”, îşi dezvăluie, uşor, uşor, secretele. 

Conform The Sun, Sarah Jessica Parker nu renunţă la clauza ei contractuală, aceea de a nu se dezbrăca în faţa camerelor. Dacă privim în urmă la sezoanele ”Sex and the City” cu atenţie, vom constata că, dintre cele patru actriţe, singura care nu şi-a dat hainele jos pentru nicio scenă a fost Sarah. O adevărată performanţă, dat fiind că filmul abundă în scene de sex.   

Diva de 55 de ani a anunţat că nu are de gând să renunţe la haine nici pentru continuarea de zece episoade. ”Unii oameni au o listă legendară de pretenţii imperiale. Vor, de pildă, neapărat lumânări albe în cameră. Eu nu am asemenea idei nebuneşti. Singura mea pretenţie a fost să nu apar goală. Sunt modestă”, a declarat actriţa pentru The Hollywood Reporter acum ceva vreme.

De asemenea, aceasta nu acceptă nici dublurile: ”Nu există suma pentru care să accept ca altcineva să apară dezbrăcat în locul meu ca şi cum aş fi eu. Fără dubluri, e parte din contractul meu”.

Sex and the City a apărut în 1998 şi, de-a lungul celor şase sezoane, Sarah Jessica Parker nu a fimat scene de sex sau nuditate, în ciuda presiunilor.

Foto: Profimedia

Mai multe