Sarcina lor a devenit subiect de film!

25 august 2017   News

Au rămas însărcinate în timp ce filmau pentru un serial celebru, iar scenariştii s-au văzut nevoiţi să integreze noua înfăţişare a acestor actriţe în intriga producţiei cu pricina. Iată cum au reuşit acest lucru!

Jennifer Garner

În 2005, fosta soţie a lui Ben Affleck filma de zor pentru serialul Alias când a descoperit că rămăsese gravidă. Aşadar scenariul seriei a cincea a fost modificat astfel încât să nu mai trebuiască să fie ascunsă sarcina actriţei. Violet Affleck, fiica lui Jennifer, s-a născut în decembrie 2005, iar personajul interpretat de Garner, Sydney Bristow, a dat şi ea naştere unei fetiţe, care a rămas în scenariu pe întreaga perioadă a serialului.

Lisa Kudrow

Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi cele care a interpretat-o pe Phoebe, în serialul de succes Friends. În 1998, Lisa a rămas însărcinată, iar acest lucru i-a deternimat pe scenarişti să creeze o situaţie în care ar fi posibilă o sarcină. Astfel, Phoebe a devenit mamă surogat pentru fratele şi soţia acestuia, iar sarcina a fost nici mai mult, nici mai puţin decât triplă! Fiul actriţei, Julian Murray, s-a născut în mai 1998, iar Phoebe a născut în timpul episodului al 100-lea, în octombrie 1998.

Marcia Cross

Actriţa din Desperate Housewives a fost gravidă pe aproape întreaga perioadă a sezonului 3 al serialului de mare succes. În cazul ei, producătorii şi scenariştii nu s-au grăbit să o arate pe Bree însărcinată, ci au ascuns cât de bine au putut sarcina Marciei. După ce Cross a dat naştere unor gemeni, Eden şi Savannah Mahoney, în februarie 2007, actriţa şi-a luat liber câteva luni pentru a pleca fericită în luna de miere. La întoarcere, scenariştii au creat o situaţie interesantă, în care personajul Bree s-a prefăcut că ar fi fost gravidă.

Katey Sagal

Până şi Peggy Bundy, din Familia Bundy, a fost însărcinată! Şi asta deoarece actriţa a descoperit, în 1991, adică în timp ce filma de zor sezonul 6 al serialului, că era gravidă! Din păcate, actriţa a fost nevoită să facă cezariană în luna a şaptea de sarcină, iar fiica ei s-a născut fără suflare.

Scenariştii, după ce au introdus sarcina în serial, au fost nevoiţi să o scoată val-vârtej din intriga producţiei televizate. Astfel, n-a fost decât un vis de-ale lui Peggy că ar fi fost pe cale să aducă pe lume încă un copil. Un coşmar, mai bine spus! După tragedia suferită de Katey, ea a fost capabilă să dea naştere a doi copii sănătoşi, însă scenariul n-a mai fost modificat în acest sens.

Mai multe