Săruturi pătimaşe la Cannes între Antonio Banderas şi iubita cu 19 ani mai tânără

24 mai 2017   News

Aseară, Cannes a marcat încă o paradă a starurilor pe covorul roşu, printre care şi Antonio Banderas. Şi pentru că actorul de 56 de ani nu se poate dezlipi de mai tânăra sa iubită Nicole Kimpel, a apărut la eveniment cu frumoasa  blondă de 37 de ani la braţ, femeie cu care spaniolul are o relaţie încă din 2014.

Nicole a avut două rochii semitransparente foarte apreciate.

Chiar dacă este cu 19 ani mai tânără decât el, Nicole i-a fost întotdeauna alături, la toate evenimentele importante, semn că diferenţa de vârstă nu influenţează în niciun fel relaţia lor de cuplu.

S-au sărutat pătimaş la Cannes.

Mai mult de atât, Banderas şi Kimpel par la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi, căci nu s-au sfiit să se sărute pasional în faţa fotografilor de la Cannes, unul dintre cele mai aşteptate şi mai strălucitoare evenimente din calendarul vedetelor. În timp ce Banderas a îmbrăcat un costum negru clasic, accesorizat cu cravată, iubita sa a schimbat două rochii superbe.

Rochia iubitei lui Banderas a fost impresionantă.

Pe covorul roşu şi-a etalat picioarele într-o creaţie vestimentară de culoarea verde măslin, cu un top din dantelă transparent şi o fustă asimetrică din tafta, mai târziu a apărut într-o rochie foarte sexy, semitrasparentă, din dantelă neagră. Şi pentru ca evenimentul să fie memorabil, blonda i-a oferit iubitului său un sărut pasional. Antonio a întâlnit-o pe Nicole în 2014, la scurt timp după ce acesta şi-a încheiat căsătoria de 19 ani cu actriţa Melanie Griffith. 

Foto: Getty

Mai multe