Scandal! Bătaia care nu s-a văzut la Exatlon, în meciul România-Turcia

5 martie 2018   News

Fanii emisiunii Exatlon, difuzată pe Kanal D, cunoscut, desigur, episodul la care ne referim. A avut loc în timpul meciului internaţional România-Turcia, difuzat în emisiunea de sâmbătăt seară, un meci câştigat de echipa turcă cu scorul de 10-6.

Însă cel mai fierbinte lucru care a avut loc în acest meci a fost altercaţia dintre concurentul turc Turabi, care a pierdut cursa cu războinicul Ştefan, şi doi dintre membrii echipei române, Ionuţ şi Giani Kiriţă.

Totul a început când războinicul Ionuţ a intrat pe perimetrul turcului, după sfârşitul meciului, şi a spart popicele rămase în picioare. Furios peste măsură, concurentul turc a aruncat cu nisip în Ionuţ, moment în care a intervenit şi Giani Kiriţă, care a ripostat.

Mare parte din incident a fost tăiat la montaj de cei de la Kanal D, căci lucrurile se pare că au degenerat într-o bătaie generală cu nisip şi chiar şi ameninţări fizice, fiind nevoie de intervenţia oamenilor de echipele de producţie ale celor două ţări.

În urma incidentului, un user a postat pe pagina de Facebook a Exatlon România că este posibil ca fostul fotbalist Giani Kiriţă să fie eliminat din concurs, pe motiv de comportament violent.

Tot ce s-a întâmplat se poate vedea detaliat în acest video postat pe site-ul emisiunii din Turcia.

Click pe link pentru a vedea imaginile cu scandalul!

Mai multe